sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Viikonloppua!

  
Porukat painelivat mökille! Olemme siis isoveliseni kanssa kahdestaan täällä pitämässä kämppää pystyssä. Saa nähdä mikä kodinkone hajoaa ensimmäisenä ja sitä rataa, mutta eiköhän tässä taas kaikki mene mukavasti.

Viikonlopun ohjelmassa on ollut Jukkapojan keikka Jemmassa, joka oli sopivan letkeää meininkiä. Oli vain liikaa ihmisiä ja aivan liian kuuma niin hiukan oli tukalat oltavat.

 

Eilen sitten oli suolivammapalstalaisten kanssa tapaaminen. Oli mukavaa nähdä niitäkin ihmisiä pitemmästä aikaa. Mennyt kuitenkin vuosi siitä, kun osaa tyypeistä nähnyt. Alkaa hiukan olla aikansa elänyt sekin palsta tietyllä kierolla tavalla. Onneksi nyt, kun asustelee hiukan kauempana pk-seudulta niin ei tule ihan yhtä paljon tapailtua noita ihmisiä. Ei siis sillä etteivätkö olisi ihania ihmisiäm, mutta ainahan sitä välillä kyllästyy.

Onnistuin kadottamaan tuon piuhan, jonka avulla siirretään kuvat kännykästä koneelle, mutta kuten varmaan jo arvanetekin - se löytyi. Etsin kissojen ja koirien kanssa, mutta sitten valitin veljelle, että yhyy on kadonnut johtoni mun. Veli käveli ensimmäiselle astialle ja totesi: 'Tässä se on'...

Katselen tässä Mulania Disney Channelilta. Siinä on kyllä yksi tajuttoman hieno lastenleffa! Ja kuten arvata saattaa - vatsa ei ole tästä siiderin kittaamisesta tykännyt taas ollenkaan. Pitänee tänään yrittää levätä, vaikka pitäisi nähdä paria kaveria ja juhlia toisen synttäreitä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti