maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kesäsuunnitelmat on kivoja

Kesäsuunnitelmat on kivoja. Tosin johan tässä elämän varrella on se opittu, ettei koskaan ikinä pitäisi suunnitelmia harrastaa. Eipähän ainakaan ota päähän, jos menevät mönkään.

Riihimäki-hommat meni tosiaan penkin alle. Lauantaina en pääsyt kuuntelemaan Tukiaista (ylipäänsä ulos talosta siis). Sunnuntaina en nähnyt ystävääni, joka on pitänyt koko kesän nähdä, mutta tuottaa hiukan ongelmia tämä terveydentila. Tänään jaksoin sentään kaupassa käydä, mutta en päässyt Jambaila-tunnille. Ärsyttää, koska yhden niistä jätin jo väliin. No, toisaalta ensi viikolla on vielä yksi, mutta olisihan se ollut kiva kahdesti kokeilla. Jos se siis olisikin ollut kivaa! 

Kanaa, Gefilus-mehua, mustikkakeittoa, kivennäisvettä, mansikoita, kermavaahtoa, täysmaitoa. Kuulostaa sangen epäterveelliseltä, mutta hiukan on tarvinnut tässä energiaa - muutakin kuin sitä mustikkakeittoa.

Kortsikka-kuuri loppui tänään. Joten ei ihmekään, että on ollut kamala päivä. Noin niinkuin päänsäryn ja muiden kanssa. Kuinkahan kauan siinä menee, että tuo myrkky oikeasti kehosta taas poistuupi? Viimeksi olo taisi täysin normalisoitua tyyliin puolen vuoden jälkeen. Ei siis hirveästi tekisi mieleni käydä uutta kuuria hankkimassa, mutta jos vaihtoehtona on syömättä peiton alla loppukesä niin kai sitä pitäisi taipua.

Sitä ennen kuitenkin Dr Housen neuvoja voisi kokeilla. Sama kai se on millä sitä itsensä myrkyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti