torstai 7. heinäkuuta 2011

Tule tule raha, mene mene raha

Mutta älä kasaannu taskuun!

Niinpä lauloi Irwin jo aikoinaan ja eiköhän tuo ole suhteellisen allekirjoitettavissa.

Eilen kävin kierrätyskeskuksessa. Hietalahden. Ei ollut kovin kummoinen paikka, mutta silti sain sinne 9e kulutettua. Hups. No, löysin kaverille synttärilahjan. Se maksoi eniten koko hommassa. Tapansa mukaisesti tämä kaappasi mukaansa ainakin yhden laukun, jolla on hyvä tulevaisuus siellä vaatekaapin pohjalla. En vain voinut vastustaa tuota kuosia!

Tänään taasen tein sitten päätöksen. Koska en saa tatuointia tänä kesänä enkä lävistystäkään, tilaan koruja, jotta voin venyttää 6mm korvavenytykset siihen 8mm. Eipä noita koruja sitten tullutkaan tilattua kuin melkein 40€ edestä. Hupsista! Siinä oli kyllä mukana siis muitakin kuin venytyskoruja. Tilasin samalla lisää päitä ja banaaneja. Ja niitä 8mm koruja kuitenkin lähti mukaan 4kpl. En sitten muistanut pistää postitusosoitteeksi tätä pk-seudun osoitetta vaan paketti käy Outokummun kautta. Että tässä sitä saa sitten odotella... kolmisen viikkoa ainakin?

Ajatuksia suoraan naamakirjasta (sinne ne ensimmäisenä tulee aina kirjattua):
Mietin yöllä 1 aikoihin, kuka helvetti antaa koiralleen nimeksi Kana? Harkitsin myös vaihtoehtoa, että joku ulkoiluttaa ihan oikeaa kanaa täällä Käpylässä. Sitten mietin, että ehkä sen koiran nimi olikin esim. Nana? Mut tykkäsin eniten tosta kanan ulkoilutus-vaihtoehdosta, joten tyydyn siihen.
Alla isosiskon ohjeistus kämpänvaltaajalle - siihen onkin hyvä lopetella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti