maanantai 18. heinäkuuta 2011

Toivon traumoja

Koska onnistuin ottamaan itsestäni järjettömän hienon kuvan, joka aivan selkeästi kuvastaa juuri sitä hetkeä, kun olen saanut sydänkohtauksen. Henki on salpaantunut, veri on kadonnut ja kuolema korjaa univelat.

Joten, koska pidän mauttomista asioista kuten paint, päätin muokata mauttomuuden multihuipentumaksi itselleni aivan tajuttoman hienon bannerin. Joka todellakaan värimaailmaltaan, kooltaan saatika koostumukseltaan ei sovellu koko blogiin. Eikö olekin ihanan ärsyttävää kesäpuuhaa keksinyt taas tämä tyttö?

Mutta toisaalta - mie oon vaan niin pirun söpön näköinen tuossa kuvassa. Siksi sitä kehtaa katsellakin!

Voin muuten kertoa, että onnistuin värjäämään hiukset, nauramaan puhelimessa ja kohottamaan Jyväskylää kohti järjetöntä intoa. En oikeastaan malta odottaa tulevaa reissua! Vaan harmittaa, kun en postissa ehtinyt käymään, koska ovat ryökäleet kesäaikoihin hypänneet. Olisin halunnut ehtiä kokeilemaan uusia mekkojani ja päättämään josko joku niistä lähtisi mukaan reissuun.

Faktahan on se, että jos vähintään yhdet sukkahousut ei hajoa niin hauskaa ei ole ollut. Tosin taitaa olla miun kaikki sukkahousut rikki jo valmiiksi. No, kyllä niitä silmäpakoja maailmaan mahtuu.

Loppuviikon teema: Mie vien ja terveys vikisee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti