perjantai 22. heinäkuuta 2011

E-koodihelvettiä

Aina toisinaan ehdin unohtaa, että olen ehkä mahdollisesti allerginen jollekin mahdollisesti todella terveelliselle E-koodille. Kunnes iskee taas hengenahdistus ja miettii, että 'ainiin joo oho hupsista'. Siinä vaiheessa muistaa myöskin sen, että voisi joskus lähteä tätä asiaa selvittämään - johtuuko se hengenahdistus oikeasti siitä yhdestä E-koodista, joka on ollut ainoa yhdistävä tekijä ruokien välillä, joista oireita on tullut. Toisaalta sitten meillä on sankarimme kananmuna - keitettynä - joka ei sisällä oikein mitään, mutta riipuen mitä helvettiä ne kanat on syöny, voikin sisältää sitten mm. kaikkea.

Jooh, jos sitä tämänkin mysteerin ratkaisi - tai ainakin yrittäisi tuossa syksyn mittaan. Tosin, jos ei ole kysymyksessä vain yliherkkyys E250 eli natriumnitriittiä kohtaan, voi kysymyksessä olla asetyylisalisyylihappoallergia. Ilmeisestikin. Ainakin näin internetin ihmeellinen maailma väitti. Toisaalta sitten kyllä buranan pitäisi olla tappanut minut jo? Kai? Toisaalta en saisi syödä buranaa muutenkaan. Ettäpä. Paitsi eihän burana ole se, joka tuota sisältää edes? Vaan juuri se toinen särkylääke (aspiriini?), jota en saa syödä. Öh!? Ei, kyllä varmasti on Buranassa tuota. Älkää yhtään yrittäkö!

Muistankohan vielä lähteä asiaa selvittelemään tuossa syksyllä? Veikkaan, että jos muistan, lopputulos on todennäköisesti se, että 'ei sulla mitään oo'. Niinpä niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti