sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Laita siihen kaikkea!

Hän teki itselleen leipää, koska vietti jälleen kauniin päivän siivoamisen parissa. Ei siihen kyllä mennyt kuin tunti-puolitoista, mutta siivosipa kuitenkin ja siitä kovin ilostui.

Ja niin syntyi 'laita siihen kaikkea'-leipä, joka sisälsi:

*kananmunia
*juustoraastetta
*ruususuolaa
*paprikajauhetta
*porkkanaraastetta
*kuivattuja suppilovahveroita murskattuna
*auringonkukansiemeniä
*kaakaomassaa
*kookosöljyä
*leivinjauhetta
*manteli- ja hamppujauhoja

Ja kyllä, nämä ovat niitä asioita, joita minulta löytyy normaalisti kaapista. Kuivattuja suppilovahveroita ei kyllä yleensä, mutta syyslomalta niitä sain siskolta purkillisen mukaan.

Viime yönä valvoinkin viiteen asti aamulla, on ylienergisyys hiukan pinnalla. Muuten ihan kiva, mutta kun se ei auta keskittymään, niin hyöty on nolla. Onneksi siivoamisessa ei tarvitse keskittyä niin hirveän paljon niin ainakin nyt on taas kämppä siisti ja pyykit pesty samoin kuin tiskit tiskattu ja roskat viety.

Villasukkaparin olen tässä kohta neulonut. Itseasiassa se tietää sitten sitä, että tällä viikolla niitä olisi 2 paria neulottu. Käväisin Tokmannilla tuhlaamassa rahojani lankoihinkin, tosin ostin vain yhden vihreän kerän, koska langat olivatkin yllättävän kalliita. Sen kerän pariin hyökkään sitten seuraavaksi. Varmaankin villasukkien muodossa. En kyllä tiedä minne kaikki sukat tungen, mutta... Pakko olla jotain tekemistä!

Pikkuhiljaa alkaa takaraivossa takoa se ajatus, että pitäisi niitä IB-juttujakin oikeasti alkaa tehdä. Ehkäpä ensi viikon loppupuolella jaksaisi IS-aihetta alkaa pohtia... En vain millään oikein ymmärrä mitä siinä koko tehtävässä piti tehdä. Hah haa! Silti on kyllä idea mitä tutkailisin, mutta saa nyt nähdä miten käy. Toisaalta ostinpa juuri Rölli-elokuvat niin voisihan sitä ottaa Röllin ja jonkun toisen lastenleffan ja pohdiskella niistä sitten jotain hienoa. Hmm...
Alkuperäisenä ideanahan ajattelin pohdiskella jotain japanilaisiin ja jenkkiläisiin supersankarielokuviin liittyvää aihetta, mutta... enpä nyt tiiä! 

Mahdollisuuksia on monia, mutta nyt on aika juoda päiväkahvit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti