lauantai 25. kesäkuuta 2011

Pakosuunnitelma

Hah - anteeksi nyt vain tämä toinen kirjoitus tälle päivälle, mutta en pysy järjissäni, jos en nyt ala ajatella, että on jotain tekemistäkin joku päivä.

Eli ensi viikolla voisin siirtää tukipaikkani siskoni kämppään, joka on tyhjillään.
Ihanata! Ei muuta kuin reput selkään ja menoksi. Ihan pk-seudulla siis pysyttelen, mutta kuitenkin.

Öööm, piti sanomani, että maanantaina on tosiaan sitten se Tropical Party-tunti. Jee! Tiistaina pitäisi nähdä nettituttuja, torstaina on talkoolaisinfo ja sitten meneekin perjantai ja lauantai mukavasti siellä Riihimäkirockissa. Pitäisi yksi nettituttukin tapailla siinä sivussa, sellainen, jota en ole aiemmin tavannut.

Olen ollut liian kauan paikoillani taas. Hajoaa pää. Harkitsen jopa vakavissani Outokumpuun laskeutumista hetkiseksi johonkin väliin. Ehkä kuitenkin kehitän välilaskupaikkoja muualta. Syön vaikka sormiani, jos matkustaminen vie kaikki rahat. Toisaalta ainakin sitten tulisi oltua syömättä ja vatsa saisi rauhassa rauhoittua.

Hmm. Piti myöskin sanomani, että tässä nyt iski kyllä sellainen ahdistus-vinkuvonku-ahdistaa-olen hyvin hyvin hyvin surullinen-kohtaus päälle, että ehkäpä sitä pitäisi käydä toisella kierroksella metsäkävelyllä. Hmmph.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti