perjantai 24. kesäkuuta 2011

Grillailun odottelua

Tässäpä sitä nyt sitten ollaan. Se hetki, jota on koko kesä odotettu!
Nimittäin Juhannus ja RUOKA!

Jos miettii suomalaista Juhannusmentaliteettia, voisin mainita, että ikinä en ole itse humalassa ollut Jussina. En myöskään mökillä, mutta toisaalta asutaankin keskellä metsää niin tarvetta mökkeilyyn tuskin pahemmin on.

Viime Juhannuksena olin töissä. Keinuvahtina Seurasaaressa. Se oli hauska homma se. Tässä voisi sivumainintana todeta, että en todellakaan tule ikinä saamaan kunnon duunia. Kelpaan kaikkiin 'friikkihommiin' (listastahan löytyy siis Linnanmäen pelimyyjä, puhelinmyyjä, keinuvahti. Sen lisäksi työssäoppimisissa tullu pyörittyä iltapäiväkerho-ohjaajana ja luontokouluohjaajana. Siellä myös päihdevalistuksessa olin mukana. Koulunkäyntiavustajanakin olen ollut - päivän. Ha ha ha! Pointti olisi tässä kuitenkin se, että pitäisi mahdollisesti opetella kirjoittamaan joskus melkein asiallisia työhakemuksia...)

Tosin - ei kyllä pitänyt töiden hakemisesta puhua - mutta välillä ihmetyttää tuokin touhu. Lähinnä sen kannalta, että yleensä, jos pääsee haastatteluun asti, joka on jo melko epätodennäköistä, luulisi, että ei siinä vaiheessa ole enää niin miljoonaa ihmistä. Jolloin olettaisin, että kun lupaillaan soittaa ja ilmoitella niin silloin myös soiteltaisiin ja ilmoteltaisiin. Vaan olenpahan vain työnhakija niin eipä miulla ole aikaa muuhun kuin soitella perään. Tosin miksi soitella perään, kun eiköhän sitten se haastattelija ilmoittaisi, jos olisi napannut.

Niin no, mainitaanko vielä sekin, että kaikki ne, jotka väittävät, että töitä riittää tekijöille niin olisi ihan huippua, jos joku kertoisi mistä niitä duuneja sitten irtoaa? Nimittäin allekirjoittanut ei pääse siivoamaan eikä mihinkään pikaruokapaikkoihin töihin. Se polku on niin yritetty ja nähty. Sitäpaitsi - eräässäkin haastattelussa kerran sanottiin päin naamaa, että tuskin tarvitsen työtä, koska asun porukoiden luona. ...jep!

Tänä kesänä töiden hakeminen olisikin ollut sellainen prosessi, että oksat pois. Etenkin, jos pitää yrittää pitää kämppä ja kaikki lääke- sekä terveysasiat hoitaa. Siispä tosiaan kallistuin tuohon festaritalkootyöhön, ettei nyt kuitenkaan ihan perseilyksi mene koko kesä.

Pitäisiköhän sitä nyt puhua siitä mistä alunperin pitikin? En enää muista mistä piti!

Tässä koomapäivinä on tullut testailtua karppaajien reseptejä, koska en tosiaan viljoja saisi syödä. Sieltä onkin lemppareiksi noussut "OOPSIT" (=kananmunaa ja juustoa käytännössä), jota voi helposti käyttää pannarin korvikkeena. Toisena testailin juustoleipäsen ohjetta - käytännössä mantelijauhoa ja juustoa - lopputuloksena se, että olen aivan rakastunut tuohon ohjeeseen! Voin syödä kahvin kanssa leipää! Ajatelkaa! Muuten reseptirepertuaari on aika nihkeä niin on ihan kiva saada uusia helppoja juttuja takataskuun. Noita, kun voi helposti evääksikin tehdä noita leipiä. Nam!

Hiukan alkaa ehkä tämän kesän osalta lävistys- ja tatskahaaveet haihtua. Liikaa muuta rahanmenoa... Heh. Mutta mikäs kiire valmiissa maailmassa!

Ilmottauduin sentään Etnofitnessin tanssitunneille. Kesälukkarissa oli kaikkea mielenkiintoista niin on kiva päästä kokeilemaan eri juttuja. Ainakin Dancehall Reggae,Tropical Party ja Zumba kiinnostaapi. Tuo lukkari on vielä sopivasti ensi viikosta kolme viikkoa, joten sopivasti ehtii ennen Naamoja ja Jyväskylän reissua.

Voisin vielä kirjoitella tähän lasten leffoista, joita olen vilkuillut ja siitä, että oltiin kavereiden kanssa keskiviikkona istuskelemassa, mutta ehkäpä joskus toiste, kun tulee taas tylsää. Kirjoitella pitäisi ja lueskellakin. Jaksaisi vain jotain... Tänään aivan järkyttävä koomapäivä pheeeew!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti