torstai 9. kesäkuuta 2011

Myrkyt ovat etuoikeuteni

Prednisolon 45mg.
Sieltä kiellettyjen lääkkeiden listalta.
Kas, kun sydänvamma johtuupi siitä, kun kalium ei imeydy kunnolla.
Ja tuo prednisolon heittää kehon kaliumarvot päin mäntyjä aiheuttaen terveilläkin ihmisillä rytmihäiriöitä. Ei hätää, tähänkin vaivaan on lääke! Nimittäin Spiresis, joka on - jännitysrummutusta - nesteenpoistaja, mutta sellainen, joka estää kaliumin liiallista poistumista. Sivuvaikutuksenaan alhainen verenpaine ja järjetön kusihätä.

Näillä helteillä... nesteenpoistajat... Jep!

Prednisolon kaiken muun hauskan lisäksi tuhoaa luuston, muuttaa lähes automaattisesti kaiken minkä suustaan alas tunkee, rasvaksi ja oikeastaan kasvojen kuuluisi olla parissa viikossa pyöreät kuin täysikuu!

...puhumattakaan suurien annosten aiheuttamasta unettomuudesta ja ylienergisyydestä. Helposti menisi sitten viikko samoilla silmillä eikä tekis yhtään tiukkaa.

...puhumattakaan siitä, että kaksi vuotta onnistuin olemaan ILMAN tätä myrkkyä, mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Melko kirjaimellisesti. Nyt kyllä lupaan, etten ikinäikinäikinä poikkea noin pahasti hyväksihavaitusta ruokavaliosta, jos sillä voin helposti välttää prednisolonin popsimisen.

Ei sillä, että nämä helteet olisivat jo tarpeeksi hankalia muutenkin sydänvammaselle, joka ei jaksa käyttää aurinkorasvaa. Mikäs siinä, ihottuma on poprockjahevimetal!

Väsyttää kyllä, mutta silti on KIVAA!!!

*Selvisin Imatran reissusta hengissä ja oli aika siistiä itseasiassa! (mitä nyt sotavammoilta ei voinut välttyä ja sattuu sen takia vieläkin)

*Kivenlahtirockiin anniskelualueelle talkoolaiseksi huomenna!!! Näkee Saaran ja toivottavasti ehtisi vilkaista Petri Nygårdin, haha

*Annika antoi miulle hiustenkuivaajan! Oli ihana nähdä Annikaakin PITKÄSTÄ aikaa ja ihanaa, kun teki musta nescafe ice coffee-riippuvaisen...

*Äiti maksaa miun housut!

*Värjäsin hiukset taas mustaksi (paitsi että leikkasin myös ja lopputulos on karsea, kuten aina. Onneksi hiuksein kasvavat nopeasti)

*Koira oli söpö puuhkea pallo, kun tulin ja nyt se näyttää kulipäärotalta - trimmaus on jees! 

*Selvisin hengissä Felixin kyydistä ja päästiin suunnittelemaan minimiittiä amisteluhengessä

 ETTÄ KHYL TÄÄ TÄSTÄ!  - Nuuni Vantaalla kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti