lauantai 2. maaliskuuta 2013

Lumikki kääpiö


Eilen olin maailman huipulla jättäessäni taakse kaikki sairastamiseen liittyvät tunnetilat ja juostessani kaupassa tuhlaamassa rahaa turhuuksiin - kuten hiuspantaan ja meikkeihin!

(Ostin elämäni ensimmäisen kulmakynän... miten sitä käytetään....!)

Illan pääasiallinen tavoite oli etsiä oma ihana eloisa itsensä jostain sieltä sairaan, kuihtuneen oloisen, energiattoman yöhousuihin hautautuneen mössön takaa. Ja mikäs siihen hommaan paremmin sopisi kuin Helsinki Burlesque festival 2013 sekä pari mukavaa rakkauspakkausystävää Seinäjoen ja Helsingin suunnalta!

Kaiken kaikkiaan oli huippu ilta - jälleen kerran. Showt olivat mahtavia, tasselit kohdillaan, tunnelma katossa ja ihmiset jälleen kerran ihanan panostautuneita iltaan! Hinta-laatu-suhde siis ainakin täysin kohdillaan, jos ei muuta. Terveyskin pysyi hyvin kuosissa vaikka seisominen verottikin lihaksia niin, että selkään sattui aivan jumalattomasti ja vielä tämänkin päivän puolelle on särkyjä jäänyt. Mutta mitä pienistä!

Tunsin olevani Lumikki! ...en tosin oikein tiedä miksi, mutta se oli ensimmäinen reaktioni, kun Teemu sai hiukseni kiharrettua (IIIK vissiin elämäni eka kerta, kun miun hiukset on kiharrettu....!) ja punaisen pannan päähän. Ehkä tämä mielleyhtymä kuitenkin johtui ihan vain siitä, että semisti kalpeanaamainen, mutta muuten tummapiirteinen kiharapäinen nainen katsoi peilistä - mielenkiintoisen värisellä huulipunalla varustettuna. Itseasiassa miun huulipuna ei sit ollukaan yhtään niin törkeän värinen kuin luulin (sellainen oikein Tuksun vaaleanpunainen) vaan hei, ihan hyvä ostos. Voi käyttää toistekin!

Nyt sitten pitäisi lähteä keskustakierrokselle noutamaan kaikki ne tavarat, jotka jäivät vähän kavereiden laukkuihin. Onhan se passi ihan hyvä olla itellä olemassa, jos aikoo vielä tässä stadin reissulla jotain tehdä. Oispahan tuossa taas ollut ensi viikolla itämaisen tanssitapahtuman taltiointia, joka tällä kertaa jää väliin. Tiedä häntä, jos paikalle innostuisi menemään pelkäksi yleisöksi - sen verran hyvä tunnelma on tapahtumassa aina ollut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti