tiistai 5. maaliskuuta 2013

Laskupäivä!

Tuttavallisemmin siis se päivä, kun aamulla koitetaan muistaa pilkkoa pillereitä, jotta niistä saadaan oikea milligramma määrä lautaselle. Ohjeistuksen vastaisesti vietin 14 päivää 40mg:n kera ja tänään laskin sitten puolikkaalla pillerillä annosta sinne 30mg. Vieläkään tilanne ei ole rauhoittunut, joten tuosta mitään hyötyä ei ole, koska niin kauan kuin verentulo ei ole loppunut, ei tulehduskaan ole laantunut. Ja täten lääkkeiden laskeminen on turhaa. Toisaalta niin on niiden popsiminenkin. Että odotustilassa ollaan vaan.

Ajattelin, että tänään olisin energinen ja kävisin kaupassa sekä kävelyllä, mutta laskupäivän sivuvaikutukset ovat hiukan väsyttävät, joten taitaa jäädä vain kauppareissuun tämän päivän saavutukset. Jos sitäkään.

Positiivisesti ajateltuna oon mie sentään jo aloittanut ennakkotehtävien tekemisen. Että tällä menolla se karsinta mihin haen tapahtuu ihan vain sen pohjalta, että mitkä ennakkotehtävät ylipäänsä saan tehtyä. Ihmisen pitäisi kyllä toisaalta kai tässä vaiheessa olla enemmän kiinnostunut lopputyönsä tekemisestä kuin ennakkotehtävistä, koska ilman toista on vähän turha tehdä noita toisia. Mutta en jotenkin jaksa loppupeleissä stressata koko lopputyöstä, koska tässä nyt on väännetty näiden vuosien varrella yksi jos toinenkin itsenäinen projekti eikä se ole sen kummallisempaa kuin, että tekee vaan. Siispä miksi stressata asioista, jotka hoituvat yksinkertaisesti sillä, että 'seuraavaksi aloitan tekemään tämän' ja TADAA, maagisesti sitä asioita valmistuu niinkin yksinkertaisella metodilla.

Ehkä suurin ongelmani on sitten päätöksenteko. Loppupeleissä olen todella huono tekemään päätöksiä vaikka sanotaankin, että siinä vaiheessa, kun ihmiset pyytävät apua päätöksentekoon, he ovat jo tehneet päätöksensä. Toisaalta - en mie kyllä oo vielä missään vaiheessa ole pyytänyt apua liittyen lopputyöhön tai esim. jatko-opintoihin...

Ja mitähän mie sanoin viimeksi siitä, että tällä kertaa EN lähde taltioimaan Haflaa? No, metsään meni sekin. Pitäisi päättää tämä viikko kameran perässä heiluen tutuksi ja turvalliseksi käyneessä ympäristössä. Mikäs siinä - on oikeasti mukavia ihmisiä, hienoja esityksiä ja ruokaakin saa vaivanpalkaksi niin kai sitä voi käydä vähän REC-nappulaa painamassa. Tiedä häntä sitten minkälainen kamera eteen lykätään, muttamutta...

TO DO LIST - Suomalaisittain: LISTA SIIT MIT PITTÄÄ TEHÄ

  • Fysiikka - tee tehtävät, palauta, ilmottaudu tenttiin, joka on 20.3 ja mielellään läpäise
  • Äikän korottaminen - Kirjoita raportti, kokoustentin itsearviointi, essee näytelmän/elokuvan teemasta, suullinen esitys raportista
  • Näytöt -Tee. Kaikki. Näytöt.
  • Työssäoppimispaperit!? (AINIIN JOO HUPSISTA)
  • Hae kouluihin joojoo tulevaisuuspäläpälä - Noniinniin, mihin mie haen ja mites ennakkotehtävät? Käsikirjottamisen ennakkotehtäviä oon alkanu jo tekemään, mut mitähän mie haluun? (Ennakkotehtävien - kirjallisten - teko ajoitettu vkolle 10)
  • Hafla Intensive 2nd-hommat. Niin niin, toimita järjestäjälle matskut, tee kooste ja editoi Shaaby-battle loppuun. Tämäkin olisi jo tehty ellei projektikansiotani olisi poistettu kaikista oikein merkityistä dl ja muista jutuista huolimatta. Huokaus. Väännetään tässä piakkoin lähiviikoilla.
  • Hafla Intensive matskut kaseteilta talteen järjestäjälle - tän mie tein jo puoliks kerran, mutta sitten ne 4h materiaalia, jotka koneelle olin siirtänyt, poistettiin vaikka olinkin merkinnyt listaan deadlinet ja muut. Jaapajaa, miksei AVID suostu toistamaan noita matskuja, kun Final Cuteilla ei vaan oo tilaaaaaaaa...... (Aikataulutetaan huhti-toukokuulle joskus hamaan tulevaisuuteen lopputyön jälkimeininkeihin)
  • Se yks hassunhauska tanssivideohomma - ainiinjoo - aloita alusta koko paska, koska unohdit ehkä merkitä projektin oikealla nimellä. Hupsista saatana. No, onneks matskut on (kai) edelleen koneella ja tiedän mitä aion tehdä, että tää olis sitten se vkon 11 homma. Kyllä, olen valmistautunut henkisesti - joskaan en taloudellisesti eväiden suhteen - hautautumaan jokaisen vapaana olemistunnin editoinnin uumeniin.
  • Lopputyö. LOPPUTYÖ!? Eheheheheeee..... Haahahahaahahahahahaa.....
  • Villasukalle pari! Kärkikavennusta vailla valmis!
Olen suhteellisen varma, että listassa pitäisi vielä lukea ihan ykkösenä, että 'Pidä huolta Nuunista', mutta jostain syystä se vähän sukelsi jonnekin maan uumeniin se juttu.
Hupsista vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti