torstai 21. helmikuuta 2013

Hat(t)araa

Sain itseni hoidettua labraan asti ja vietin siinä viikonlopun sitten odotellen tuloksia vaikka tiesin, ettei verikokeissa tule näkymään mitään - kuten ei näkynytkään. Viikonloppuna kunto huononi sunnuntaina melko ikävästikin, mutta maanantain e-reseptipläjäyksen innoittamana aloitettu lääkitys on toistaiseksi ainakin hiukan tuntunut auttavan. Vielä ei voi sanoa auttaako tuo enempää, mutta kivut ovat ainakin kadonneet eikä kuumettakaan enää ole. Toisaalta nuo muutokset eivät riitä läheskään.

Tämän lisäksi lääkäri katsoi asialliseksi haukkua miut pystyyn, joka varmasti niissä tiloissa kiinnosti todella paljon. Eniten pidin lääkärin kommentista, jolla viitattiin siihen, ettei miulla olisi muuta kuin raju vatsatauti. Miksi miulle on mikään tulehduksellinen suolistosairaus diagnosoitu, jos sitä joka ikinen kerta epäillään? Joka tapauksessa arvostan sitä infoa, että ilmeisesti rajuun vatsatautiin kuuluu 4-5 vkon veren vuotaminen. Selvä homma, oon tässä ihan samoilla linjoilla taas...

Noh, joka tapauksessa pitää tämän kaiken keskellä etsiä jotain voimia miettiä asioita aikataulullisesti enkä nyt näe miten saisin mitään tehtyä ajoissa eli tällä menolla sitten valmistun vasta syksyksi. Olen ehdottoman ärsyyntynyt, ettei sairastapauksissa ole mahdollista saada joustoa lopputyön deadlinejen kanssa. Mutta niin, haluan kyllä niin paljon eteenpäin ja poispoisPOIS tuolta koulusta, että kyllä se lopputyö tulee tehtyä vaikka hampaat irvessä aikataulujen mukaisesti vaikka se ei nyt siltä yhtään tunnukaan.

Tässä kaiken keskellä pitäisi vielä jaksaa miettiä jatko-opiskeluasioitakin. Päädyin siihen yksinkertaiseen ratkaisuun, että haen sinne missä ennakkotehtävät vaikuttavat vähiten ärsyttäviltä. Nimittäin suurimmassa osassa aiheuttavat niin paljon harmaita hiuksia, ettei tosikaan. Mutta saanpahan ennakkotehtäviin yhdistettyä ääninäyttöni - jos nyt siis ehdin  ja jaksan kaiken tehdä mitä pitäisi.

Muuten sitten kävinkin työhaastattelussa, joka oli jälleen kerran yksi elämäni naurettavimmista ja alan olla kyllästynyt kamppailemaan blondien lukiolaisten kanssa samoista kesätyöpaikoista, kun tuntuu, että sinne nyt lähinnä haetaan niitä blondeja lukiolaisia. Anteeksi yleistys, mutta oikeasti - miksi mut edes kutsuttiin haastatteluun...  Eipä tarvitse siitäkään kesäduunista haaveilla. Vaan tulipahan sielläkin käytyä ihan onnistuneesti sairastelun lomassa vaikka pää ei ehkä toiminutkaan niinkuin piti.

Nyt sitten olisi vuorossa tosiaan fysiikan tehtävät ja villasukan neulomista. Kohta on jo valmis tuo vihreä-musta-makkarasukka, jonka aloittelin toissapäivänä. Sille kaveriksi sitten toinen avaruusmakkarasukka. Kevät tulee niin kovaa vauhtia, että pitää neuloa villasukkia. Jep.

Ei, ei mulla mitään erikoista taas ollut mielessä. Kunhan omaksi selvennykseksi kirjoittelin taas. Sitäpaitsi heti, kun yritän vähän viettää sairaslomaa niin tulee yhteydenottoja, että tarttis kuvaajaa ja päläpälä. Mutta, koska olen tunnetusti hyvä delegoimaan asioita, tämäkin tarjous on nyt alustavasti ainakin hyödynnetty lopputyömahdollisuudeksi luokkatoverille, jolloin itse ei tarvitse asiaa pähkäillä ja tilaajatahokin on varmaan ihan tyytyväinen.

Sormet ristissä, että terveys on kunnossa ensi viikolla, että pääsee Helsinki Burlesque festivaalille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti