lauantai 11. elokuuta 2012

Telaketjufeministihippi







Oikeastaan siinä on kaikki mitä haluan kertoa ja koska tuhat kertaa enemmän kertoo kuva niin mitäs tässä kauheasti pulputtamaan!

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Yllä oleva kuva on otettu Myötätuulirockin 5. talkoolaispäivän jälkeen siinä kahden aikaan yöllä. Kuvan ottajana festariemoni Heini. Festareilla tosiaan minnuu sitten kutsuttiinkin telaketjufeministiksi ja hipiksi. Toisaalta Irina oli natsilehmä, että tässäkin asiassa olen voiton puolella!

Huippua oli taas enkä koskaan tule kyllästymään talkoohommiin, jos noin upeita ihmisiä siellä on!

TÄSSÄ KOHTAA OLI HIRVEÄ ANGST VUODATUS SIITÄ MITEN VITUTTAA JA AHDISTAA ENKÄ TYKKÄÄ OLOSTANI YHTÄÄN, KOSKA KOULU JA OUTOKUMPU JA IHMISET JA MINÄ. EMME OLE HYVÄ YHTÄLÖ.

Mutta poistin sen, koska ketä kiinnostaa - for real?

Oikealla havainnollistava kuva siitä kuinka kävin meidän talon katolla tuossa kesällä. Kengännauhani ovat äärettömän söpöt, koska niissä on kirsikoita ja ne on lähetetty minulle Puolasta. Ettäs tiedätte. 

Lopputyöstä ei ole stressiä, koska tiedän jo suunnilleen mitä teen. Tai siis mitä lähden suunnittelemaan.

Loppuun vielä kerrottakoon, että IB:stä tuli sentään ihan kivat arvosanat. Ottaen huomioon, että panostus kaikkiin tehtäviin oli lähinnä 0-tasoa, koska oli vähän tärkeämpää levätä ja saada itsensä kuntoon. Mutta niin vain asteikolla 1-7 (7 siis paras) oli huonoin arvosana 5, joka siellä erittelyssä komeili. Kehtaankin siis väittää, että ei se IB nyt niin haastavaa voi olla, jos tällainen tallustaja kuin minä - joka tunnesti ei osaa mm. mitään - saa tuollaisia arvosanoja pään ollessa ihan jossain lääkehuuruissa. Toisaalta syy siihen miksi arvosanat ovat olleet noinkin hyvät onkin ehkä se, että olen tehnyt harhoja nähden, kaikkea peläten, 39 kuumeessa noita tehtäviä. No joka tapauksessa asiasta tietäville ja tietämättömille arvosanat näyttivät tältä:

Paper one 7
Paper two 7
Suulliset 6

Film Presentation 5
Independent study 5
Production Portfolio 5

Reflective Project arvoasteikko A-E (E huonoin) arvosanaksi tuli C (tietenkin, olenhan Cia!)

Ei kai muuta kuin huulta purren viikonloppua viettämään. Kaikki energia saattaa mennä siihen, kun yritän hillitä impulssejani lähteä seurueesta pois mahdollisesti tyylillä, joka vaikuttaa mielensä osoittamiselta. Mutta kun siksi miulla on kaksi jalkaa, että voin lähteä pois tilanteista, joissa en halua olla. Ja tällä hetkellä sellaisia tilanteita todennäköisesti on tulossa ja silloin on parempi lähteä pois kuin itkeä nurkassa. Saas nähä miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti