torstai 28. kesäkuuta 2012

Tunti turpaan ja hillo bailaa!

Pitää tässä oikein miettiä mitä on taas tullut tehtyä ja sitten tiivistää se niin, että jotakuta voi melkein jopa kiinnostaa.

Ensimmäisenä mainittakoon, että kohtasin jotain mitä en ikinä arvellut kohtaavani. Työpaikkahakemuksen, jossa luki: 'Lukiokoulutus on välttämätön edellytys työssä suoriutumiselle.' Ajatelkaa sitä! Paikkahan oli siis jonkinasteinen lukiokirjojen myyjä.

Toisekseen mainittakoon, etten tiennyt, että Dr Philiä näytetään siinä kello 1-2 aikaan aamuyöstä keskiviikkona Nelosella. Jestas sentään, mihin tää maailma on menossa...

Seuraavaksi raportoitavaksi asiaksi nouskoon se, että löysin erään kadonneen nettituttuni naamakirjasta! Ihanaa! Oikeasti tosi kivaa, kun kyseisen tyypin kanssa kuitenkin on tullut oltua enemmän tai vähemmän tekemisissä jo muutamia vuosia.

Olen ehtinyt tässä pk-seutulomailuni aikana tapaamaan jopa yhden kaverini. Hänen kanssaan kävimmekin sitten kahvilla ja jostain järjettömästä aivovammasyystä tilasin itselleni double cappuccinon. Tai jonkun vastaavan. Mm, oli melko tujua se...

Juhannus meni Raittiusseuran merkeissä. Tutkiskelin tuollaista kalenteria vuodelta 1885! Ikävä kyllä en nyt sitten ottanut kuvaa sisäsivuista, jotta olisitte voineet ihastella sitä tekstiä, joka oli hyvin mielenkiintoista sanallisesti, mutta myöskin kaunista ja haastavaa luettavaa ihan ulkonäöllisesti. Tuosta kyseisestä opuksesta löytyi mm. uusin lempisanani 'ruttutauti' ja muutenkin oli melko hienoa löytää noin vanhasta kalenterista artikkeli koskien mikrobeja. Kelatkaa sitä. Yyberisti hienointa.

Lueskelin myöskin työväen kalentereita sieltä 1910-luvulta eteenpäin. Vanhat mainokset olivat hienoja! Aina yhtä mielenkiintoisia. Samoin tutkailin vähän vanhoja valokuvia, mutta suurin osa niistä olikin sitten toisaalla niin en päässyt niitä niin paljoa tutkimaan. Surullista, mutta totta.

Sitten onkin lähinnä tullut harrastettua liikuntaa tässä. Aivan! Vihdoin ja viimein ne Etnofitnessin tunnit, joita olen tässä odottanut. Sain järkkäiltyä porukoiden kanssa maksusopimuksen niin sain hommattua monen kerran kesäkortin!

Maanantaina huidoin Raggajam ja Tropical Party tunneilla. Salsa-askeleet ne ei oo yhtään miun juttu, ei oo, ei! Muuten oli mielettömän kivat tunnit!

Tiistai menikin sitten zumban ja jambailan merkeissä. Toooosi fiksua vetää ne tunnit meikäläisen kunnolla peräkkäin, mutta oli kyllä kivaa ja hiki virtasi. Huippua! Sen lisäksi söin ulkona (= eväät steissin portailla) ja kävelin yhteensä 10km. Kävin mm. kirpparilla (oi ja mitä kaikkea ihanaa löysinkään, mutta kerrottakoon vain, että kirpparilla oli -50 niin tuli ostettua muutama halpa vaatekappale, jotka eivät ole mustia!). Tämän lisäksi tapasin Lauran ja toimitin - vihdoin ja viimein - tanssiprojektin oikealle omistajalleen. Linkittelen sen sitten tänne, kun nettiin ilmestyypi.

Keskiviikko oli summer grooven ja dancehall reggae lady's stylen parissa. Ensimmäisessä oli ikävän paljon salsaa, mutta tunti alkoi kantrilla! Se oli hauskaa se! Jälkimmäinen oli jokseenkin haastavaa ja sisälsi ainakin yhden liikkeen, jota miun kroppa ei kyllä kykene tekemään mitenkään päin tällä hetkellä. Enemmän tykkäilin kyllä raggajamista kuin tuosta dancehall reggae lady's stylestä.

Kaiken huippua tällä viikolla oli tietenkin se, että menin siskon asunnolle, koska tulee halvemmaksi matkustaa sieltä sitten Helsingissä (tai vaikka kävellä, kuten tein). Siellä tietenkin on kämppä kesäkunnossa ja jääkaappi irti seinästä. Mie en vaan ylettänyt sitä kiinni laittamaan sitten, että pari päivää elelin ilman jääkaappia (ja tietokonetta).

Nyt loppuviikko näyttää siltä, että tänään kaverin luokse synttärikahveille ja huomenna tajuttoman aikaisin ylös, että pääsen Outokumpuun hakemaan lääkkeitä ja sen sellaista. Viikonloppu vietettäköön siis Outokummussa - ilman nettiä! Siinä vasta haastetta kerrakseen ihmiselle. Huh.


Ostin myöskin kengät. Kaksi kauppaa kävin läpi 20 minuutissa ja Lindexiltä löytyi alehintaiset 16,5e kengät. Vanhat kenkäni olivat siis jo kutakuinkin menetetty tapaus. Tunnetusti ostan kengät vain silloin, kun edellisistä on pohja rikki. Tuntuu se oudolta, kun pohja on kengissä. Oikeasti.

Tapani mukaisesti kaikkeen pitää kajota, joten vasemmalla epänuunimaiset kengät ja oikealla nuunimaiset kengät. Siis nauhat vaihdoin. Vähän lyhyet vaan noi miun keltaiset nauhat, mut ei se haittaa!

Ensi viikolla olisi tarkoitus juosta Etnofitnessin tunneilla, vahtia keskimmäisen siskon kissaa, tavata Hanna viimeisen kerran ennenkuin hän lähtee vuodeksi Koreaan, käydä kesäteatterissa ja varmaankin nähdä myöskin pitkäaikaisin ystäväiseni Jenna, jonka kanssa suunnitelmissa oli juoda kulhollinen kahvia. Eräässä kahvilassa sellainen menu item nimittäin on. Sen lisäksi viikon voisi kruunata käymällä Hyvinkäällä moikkailemassa paria tuttua, jos heille nyt se sunnuntai sopii.

Ensi viikolla onkin viimein pk-seutuviikonloppu. Vapaa sellainen. On nimittäin enää neljät festarit lusittavana tälle kesälle. Ehkä siis olin ihan oikeutettu ostamaan uudet kengät, vai mitä?

Laittaisin tähän loppuun jonkun biisin, mutta en taida jaksaa. Riittää varmaan nuo turhat ja surkeat kuvat tällä erää teille sinne kotikatsomoihin. Se on morjens taas hetkeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti