maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kuulohavaintoja ja niskan toimivuusasteita

Itseasiassa Outokummussa jumittaminen oli yllättävän virkistävää. Ryssin sossuasiat aika huolella niin, että rahoja ei ole vieläkään tullut, mutta toisaalta en koe suuria paineita asiasta. Niin no, koska en asialle voi tehdä mitään juuri nyt niin miksi sitten stressaisin siitä. Ei saa stressata, muutenkin on jo sydän paskana. Hah.

Tulipahan käytyä Tuusniemellä. Oli ihan huippuloistoreissu! Sain tuollaisen puulaatikon Teemulta, kun hän pois muutti Outokummusta ja niinpä lähdin sitten kesän kunniaksi sitä maalaamaan Tuusniemelle. Yllättävää kyllä, päädyin maalaamaan laatikon vihreäksi. Sen lisäksi kävin uimassa. Ei kuulosta ihmeelliseltä, mutta olen uinut viimeksi joskus 2006-2007 vuosien aikana. Että repikää siitä! (Kylläkyllä, sekin oli osa tätä miun tosi hienoa 'lopeta pelkääminen'-projektia, josta sanallakaan ole maininnut, mutta siihen liittyy vahvasti se mahdollinen pyöräilyn aloittelu ja tuo uiminen jajaja...)

ENNEN
VIHREE !


Ehdin vielä Kummussa nähdä ihmisiä kivasti! Sellaisia, joita ei tulekaan nähtyä varmaan kesän aikana ja osaa sitten tulekaan enää välttämättä koskaan nähtyä jajaja... No mutta hurjan kiva kuitenkin oli ehtiä näkemään ihmisiä vielä, että toisaalta ei se Outokummussa jumittaminen todellakaan ollut yhtään paha.

Melkein aioin masentua, kun raha-asiat ryssin, koska sen verran paljon halusin Iiwanajulman keikalle tuossa viime lauantaina. Vaan sain lainattua käteisenä matkarahat ja lähdin sitten kohti Helsinkiä lievällä 'I don't give a shit'-asenteella, koska sen verran tulee lisäkustannuksia tästä piipahtamisesta. Niin, koska pitää vielä Outokummussa käydä kuitenkin pyörimässä hakemassa lääkkeitä ja kaikenlaista. Joka tapauksessa voin kertoa, että n. klo 18.00 olin suhteellisen masiksissa pk-seudulla, kun tajusin, että TEIN SEN TAAS. Ai niin minkä? No unohdin passin Pohjois-Karjalaan! HYVÄ MINÄ. Vaan yrittänyttä ei laiteta. Siinä sitten jännättiin puolet illasta, että tuleeko tästä ihan hukkareissu vai ei. Lopputulos: AAAAAAAAAAAA, ihanaa ihanaa ihanaa! Oliko edes ihan loistokeikka ja uudet biisit oli ihan törkeen hyvän kuulosia ja apuaapuaapua oli kyllä taas kaiken tän sekoilun arvoista lähteä tulemaan tuonne keikalle! Ihanaa, ihanaa, ihanaa!

Onnellisesti nyt on sitten niska hajalla ja kuuloaistini tuntuu olevan hiukan lomalla. Toistaiseksi ei enempää raportoitavaa tähän kesään. Paitsi pari biisiä loppuun! Sellaisia, joilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa! Ihanaa! Hyvää kesää mursut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti