sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulu

Sieltä se tulla jolkotti ja täällä etelässäkin on pakkasta muutama aste. Lunta ei ole ja tulevaisuudessa siintää kesäkelit (+8 luvattu muunmuassa). Voinpahan nauttia siitä sitten ajattelemalla, että tutorimme Viivi olisi onnellinen täällä etelän lämmössä. Hah!

Mutta pakkaseen taidan itse lähteä köpöttelemään kohta, koska silmät eivät pysy auki ja suunnittelin tänään - näin joulupäivän kunniaksi - kirjoitella tiivistelmän historiaosuudesta loppuun reflective projectia varten. Kuitenkin tässä enää viikko ekan version dead lineen.

Puhutaan sitten siitä joulusta. On tullut syötyä, mutta ei ole ähkyä. Jokin on vialla! Parsa- ja kukkakaalimuussin kanssa on tullut mutustettua kinkkua, lohihyytelöä (ihan parhautta) ja kylmäsavukirjolohta. Myös graavilohta. Siinäpä kaikki mitä on oikeaa ruokaa syönyt. Manteleita ja rusinoita ja suklaata tietenkin! Hah haa!

Lahjoja sain ihan liikaa, millähän mie roudaan ne kaikki takaisin kumpuun!? No ei niitä onneksi tarvitse kerralla viedä, hähä. Tuli 2 purkkia pikakahvia, 3 pakettia kahvia, kaverilta aivan ihana kaulakoru ihanassa peltirasiassa (suklaan kera) sekä keittiöpyyhkeitä, siskolta itse tehtyä sitä ja tätä ja tuota (villasukat, patalappu, taulu, joulukoristepallo...), jonka lisäksi kaikkea millä voin tuunailla vaatteita! Ompelulankaa ja nappeja (RAKASTAN!!!!) ja helmiä. Himottaisi hirveästi hankkia ompelukone ja opetella sitä käyttämään! Koska himottaisi hirveästi koko ensi vuosi viettää niin, ettei osta ollenkaan uusia vaatteita (siis uusia uusia, kirpparilta saa käydä metsästämässä ja toki sukat sekä alusvaatteet saa ostaa uusina, koska... noh tarviiko edes perustella!). Mmmm... Sitä vähentäisi siinä sivussa ehkä koneella oloakin sitten. Mutta nyt eksyin aiheesta! Halusin vielä kertoa, että sain myös punaisen Taika-mukin ja ööö... mitähän muuta. Kivan vihreän korin ja sellaista! Ihanaa, ihanaa!

Eniten olen kateellinen parille kaverille, jotka saivat tennarivillasukat. Ah! Kai mä periaatteessa osaisin tehdä sellaiset itsekin, muttakun... mie haluan, että joku tekisi minulle. Snif!

Meidän koira oli oikein innoissaan äitin saamasta kynttilästä. Söi sitä oikein innoissaan! (ÖHHÖM!!!)


Harkitsen kyllä siltikin tässä, että hommaisin itselleni sen Scrabblen joululahjaksi. Mmm.
 
Mutta nyt lähden metsästämään tästä kynää ja paperia ja saksia ja liimaa ja askartelujuttuja ja sellaisia, että voisin kirjoittaa kirjeen Puolaan. Postimerkkejä ei tullut joululahjaksi vaikka toivoin. Snif!

Ainiin, oonhan mie tässä käynyt jo tutustumassa lähimaastoon. Rekolassa käytiin sellaisessa baarissa kuin Villapakka ja oli muuten hieno mesta. Join siellä ihan törkeän hyvän siiderin - Green Goblin - jonka sietikin olla hyvä, koska oli niin kallis (7,5e)! Korsoonkin löysin täältä jo. Hah. Mutta on se hiukan hankalaa tää elämä, koska joku unohti henkkarinsa Outokumpuun...

Lomalla tiedossa käynti kierrätyskeskuksessa ja ihmisten näkemistä! Syömistä ja koomaamista ja reflective projectia...

Nyt sen kirjeen kimppuun!

PS. Jos en kertonut jo niin ainakin IS eka versio on palautettu ajallaan saatekirjeen kera ja presentaatio on läpäisty, ainakin käsittääkseni. Turhapa sieltä on mitään hirveän hyviä pisteitä odottaa, mutta onpahan alta pois se! :)

1 kommentti: