lauantai 12. maaliskuuta 2011

Hiihtoloma. Jännä loma.

Oven takana on zombi! >:(
Mitään en tehnyt, mutta se kai on lomailun ydin!


Suomussalmelle menin.
Poikia kiusasin.
Kissoja, koiria, kanoja, kukkoja, tipuja, lampaita (isoja ja pieniä), lehmiä ja vuohenkin näin!
Lampaat ja lehmät tosin pelkäsi minua.
Vatsataudin sairastin.

Sellaista mukavaa!
Rahatilanteen ryssin tapani mukaisesti, mutta haitanneeko se vielä tässä vaiheessa. Ei! Katellaan sitten... toukokuussa.

Kotiin päästyäni odotti täällä sitten Levykauppa X:stä paketti ja nytpä taidankin korkata Holen Nobody's daughter levyn samalla, kun siivoan kaiken sen mitä jälkeeni jätin ennenkuin lomalle lähdin!

Iloisesti heräsin tänään 7.30, joten kai sitä pitää jotain aikaiseksikin saada... Nimittäin.

Mutta ah miten ihanaa olikaan käydä kaupassa ja ihmetellä mihin katosi pyöreät 40euroa. Ihan vain ruokakauppaan! Kunnes muistin, että ostin juustoa ja teriä. OIJEE! Niihin menikin sitten puolet tuosta saldosta... *murinaa*

Jokatapauksessa, jos sitä tänään jaksaisi olla jopa muutenkin tosi hurja ja käydä vaikka kävelemässä jossain päin Kumpua. Täällä noita vaihtoehtoja on niin paljon!

Ainiin - vielä antaa odottaa itseään Bullets and Octanen levy "In the Mouth of the young"! Kyllä se sieltä postiluukusta kolahtaa tässä lähiaikoina. Jesjes!



Pakko on muuten pistää nyt kyllä tuo Bullets and Octanen "Caving In" video, joka on ihanasti sensuroitu. Henkilökohtainen mielipiteeni saattaisi olla rumasti sanottuna "mitä vittua" ja asiallisemmin ilmaistuna tuo nyt tuntuu olevan jo loukkaus itse taiteilijoita kohtaan. Oikeasti, ei jessus! Sen vielä ymmärtää, että sanat "fuck" ja "bitch" on sensuroitu, mutta miksi "suicide", "whiskey", "shotgun shells"... !? 

Tämä tyttö lähtee nyt imurin ja tiskiharjan varteen!

FIILISTELEMISIIN!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti