torstai 6. tammikuuta 2011

Tervehdi tervettä touhua

Koulussa tällä hetkellä menossa on - huomenna Loppiainen, mutta perjantaina jatkuu taas yhtä raikuvasti kuin muutenkin tällä viikolla - editointia. Eli Ammattistartin esittelyvideon editointia. Jälleen kerran olen suhteellisen pihalla, mutta eipä se nyt ole niin tarkkaa. Rasittaa (ja rasitti jo ennen koko homman aloittamista) ristiriita siitä ihanasta informatiivisesta-mutta-silti-ah-niin-ihanan-iskevästä-nuorille-suunnatusta-esittelyvideosta. Voihan tilaustyö! Ei voi muuta kommentoida.

Omalta osaltani - eli äänimiehen - osalta sanottakoon, että ihanpa kivasti on haastattelut tallentuneet. Yhdessä haastattelussa olisi kyllä voinut käyttää nappimikkiä. Nyt joka kerta, kun kyseisen henkilön haastattelu pärähtää ruutuun, kiristelen hampaitani ihanan tuuletushuminan takia. Mweh. Oppia ikä kaikki. 

On muuten hiukan haastavaa valita sopivaa musiikkia tuohon esittelyvideoon, kun vaihtoehtona on korni tai kornimpi vaikutelma. Mutta siinäkin tänään päädyttiin yhdenlaiseen päätökseen. 

Tulipa myös nuo kertojan repliikit tänään äänitettyä ja Fostex se se vasta on jännä vehje. Joka kerta, kun sen saa nokkansa eteen niin unohtaa aivan varmasti jonkun jutun... Tai niin ainakin allekirjoittanut, mutta onneksi ryhmätöiden vahvuuksiin lukeutuvat auttaminen ja kollektiivinen vitutus.

Muistin myös ilmottautua IB English-kurssin tentteihin tänään! JEE! Whii! Tuuletusta! Jonka lisäksi olen tullut lopputulokseen, että olen hankala ihminen. Ainiin ja on meikäläisellä myös "huono oppilas"-kriisi, kun tuntuu, etten tee mitään enkä osaa mitään saatika opi. Vaikka ei kai asia nyt ihan 100% niinkään ole... Mutta tuossa oikealla on kuva kultaharkosta. Toisin sanottuna kääreestä, joka sisältää 100% suklaata! Mukavan näköinen paketti. Ehkäpä tuo sisältö auttaa pääsemään yli kriisistä... Nähtäväksi jää.

Suunnitelmissa on tässä kevään mittaan kyhätä pientä kuunnelman poikasta Etnohirvien kuuliaisen nimen kasvattamiseksi. Jos et ole vielä tutustunut ensimmäiseen kyseenalaiseen kuunnelmapätkään, voit sivistää itseäsi painamalla tästä.

Jonka lisäksi olisi ollut minulla paljon kivempia suunnitelmia mihin käyttää tämän jakson viimeinen viikko kuin johonkin tekijänoikeus-kurssin suorittamiseen. Mömmömömömmöö. Sen näkee sitten mikä roikkuu ja missä ja miten ja silleesti.

Loppuun linkitän kuvan, jota olen kuolannut ja työpöytäni taustakuvaksikin varastanut. Oh!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti