lauantai 7. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäisiä

Vuoden ensimmäinen elokuva: Merirosvoradio (Ahii, katsoin sen junamatkalla ekaa kertaa ja oli kyllä ihastuttava leffa!)

Vuoden ensimmäinen käsityö: Pois heitettävien pussista kaivoin mekon, johon ompelin olkaimet. Hintaa mekolla alunperin 0e ja olkaimet ovat tuollasesta ihme nauhasta, jolla oli sidottu eräs joululahjapussi. Ja toisena käsityönä onkin kesken vihreän kirpparilta ostetun liivin tuunailu. Napit poistin jo ja tällä kertaa en aiokaan tuunata vaihtamalla napit. Huhhui, aika hurja veto miulta.

Vuoden ensimmäinen baari-istuskelu: Been there, done that ja yhden Sommersbyn join sekä häpeällisesti en mitään tiennyt Suomirokkitietovisassa. Vai mikä ikinä olikaan.

Vuoden ensimmäiset mustelmat: Kämmenessä on, en tiedä miksi. Niitä tulee aina, kun kantelen tavaroita, jotenkin oudosti!? Lantiossa on myös yksi komea, mitään havaintoa mistä sekään on tullut. Ja juuri, kun sain vasemman polven mustelmat katoamaan niin lervasin sitten kahdesti parkkipaikalla tavaroideni kanssa, kun lähdin matkaan. Että oikea polvi on nyt sitten mustelmilla. Toisaalta, miulle tulee kyllä mustelmia jo ihan pelkästään, jos joku kattoo minnuu väärällä tavalla.

Vuoden (ensimmäiset??) kivut: Suhailin portaita kamojeni kanssa + kävin kaupassa ja oli painavat ostokset, joten nyt mulla on jalat ihan sairaan kipeät. Näkisitte, kun yritän kävellä portaita. 

Mitähän muuta? No ei nyt sitten hirveästi kai muuta tässä. Suklaata syön ja sain ahdistuskohtausken hops-aikojen takia. Ja ensi viikolla olisi kolme palaveria opettajien kanssa + yksi IB orals juttu, josta en tajua mitään enkä ole tehnyt asian eteen mitään. Ööööhhhöm. Niin ja viikonloppuna on varmaan sitten kuvaukset. Onkohan? No sen näkee sitten... Että, jos selviän hengistä ensi viikosta niin ihan kiva juttu hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti