tiistai 3. tammikuuta 2012

Kierrätyskeskus!

Tänään käytiin Kyläsaaressa kierrätyskeskuksessa. Nyt olen ehkä maailman onnellisin ja myöskin masentunein.

Ensinnäkin, tuolla olisi ollut huonekaluja, joita erehdyksessä kävin kuolaamassa. Harmittahan se, kun ei ole Kummun lähellä mitään hyviä kirppareita mistä löytyisi kivoja huonekaluja ja tuolla olisi ollut vaikka mitä. Äh. Noh, pärjään hyvin ilmankin enkä oo pesänrakentaja, joten jos niitä mieleisiään huonekaluja hommailee sitten joskus, kun... noh, joskus.

Vaatteitakaan ei ollut! Ihan masentavaa. Mutta iloitsen, koska löysin kirjepaperia halvalla. Sen lisäksi tuli ostettua kolme cd:tä, joista huipuin löytö oli Iiwanajulman 'sitä ei ole mitä en näe'-cd. AH!

Kahdeksan euroa sinne meni (levyt oli 2e/kpl) opiskelija-alennuksineen, että eipä ollut kai turha reissu. Heh? Tuhlailin samalla ostamalla postimerkkejä 10kpl - sinne meni 6e. Huhhui... Miksei kukaan koskaan osta miulle postimerkkejä lahjaksi? Sen lisäksi saan nyt sitten vielä kaksi pakettia kahvia messiin, kun tästä lähden... montas se sitten on? 5 pakettia kahvia, kun lähden Kumpuun? Jepjep. Mutta kaksi niistä on tosiaan tummaa kahvia, jota tuskin tulee päivisin juotua. Ehkä mie alan tekemään jotain sekoituksia. Tosin ei kai 'fiinejä lahjakahveja' voi alkaa sekoittelemaan 'suomalaiseen kurakahviin'...

Nyt on nälkä ja odottelen, koska on ruokaa. Söin kyllä appelsiinin tuossa ja se on mainitsemisen arvoinen asia, koska en oo saanu hedelmiä alas pitkiin aikoihin pahemmin.

Sain sentään melkein jotain aikaiseksi - nimittäin radioo varten juontajaesittelyn, ohjelmaesittelyn ja kuvan lähettämisen. Jei sillekin! Ja eilen sen reflectiven 1.volin lähetin, vaikka tänään ilmoitettiin, että se DL onkin vasta ensi maanantaina. Että jeejee, mutta tuskin mie tässä viikossa nyt siihen mitään kummia kirjottelisin, joten aivan sama kai sitten. En tiiä, se on niin kesken, että hui hai enkä jaksa ajatella vielä liikaa asioita. Mie väännän aivot sitten oikealle aaltopituudelle, kun oon taas Kummussa.

Muistinpa kyllä vihdoinkin keittiöllekin taas ilmoittaa, että syömässä ollaan vasta ensi viikolla taas... Mmm ja radioo varten pitäisi niitä haastattelunpätkiä tehdä. Hupsista heijaa...

Lisää kahvia siis ja Iiwanajulmaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti