sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2012

Ensimmäinen käsityö hoidettu! Nimittäin korjasin mun tregginssit, jotka lahos reisistä. Eiköhän ne kohta lahoa uudestaankin, mutta kestävätpähän hetken. Jälki ei ole lähelläkään siistiä, mutta kukakohan miun reisiä mukamas tuijottelee niin kiinnostuneena, että asialla olisi mitään väliä.

Huomenna pitäisi palautella reflective projectin eka versio. Joopajoo... Varmaan tarvitse edes sanoa, että huomenna sitten istun koneen ääressä - paitsi, että pitää kaveriakin nähdä, hupsis! - ja kirjoittelen jotain mukiinmenevää. Sattuneista syistä eipä ole hirveästi tullut siihen panostettua tässä syksyn mittaan jne. Mutta eiköhän siitä lopullisesta versiosta tule ihan kelpo (=läpimenevä) kunhan repisin haastateltavia muutaman. Sinänsä aihe on helppo ja omalla kierolla tavallaan ajankohtainen niin eiköhän löydy ainakin jonkinasteista matskua, kunhan jaksaisi kahlailla läpi.

Ja saa senkin sitten nähdä milloin istutaan alas tuon lyhäriporukan kanssa. Hmm!

Mutta mie vietän lomaa vielä viikon. Siihen sisältyy tosiaan huomenna tuo rp:n rustaaminen ja kaverin näkeminen, tiistaina kierrätyskeskuksessa piipahtaminen ja sitten pitäisi käydä noutamassa Scrabble kaverilta ja tuotatuota... pitäisi istua iltaa sekalaisen porukan kanssa ja sellaista muuta mukavaa.

Vuoden vaihde oli ja meni ihan perus baari-ilta merkeissä. Mm. Eipä siis mitään elämää erikoisempaa taas tällä suunnalla. Jos nyt pitäisi jotain tulevaksi vuodeksi lupauksia ja odotuksia miettiä niin öö. Eipä oikein tule mitään mieleen. Sanomattakin selvää, että pitää yrittää hiukan olla tiukempi terveyden suhteen. Eipä oikeastaan muuta kovin erikoista. Perushuttua vaan. Jos sitä olisi tänä vuonna energiaa tehdä juttujakin! Sehän se olis huippua se!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti