lauantai 22. lokakuuta 2011

Terveys tukee IB-tehtävien edistymistä

Aivan! Terveyteni tällä hetkellä haluaa osoittaa suurella kädellään tukea IB-tehtävien edistymisen suhteen. Sillä mikä yhtä iloisesti saisi ihmisen pureutumaan syvällisesti kirjoitustehtäviin kuin pakollinen neljän seinän sisällä oleminen! En usko, että mikään mahti maailmassa.

Ikävä kyllä terveyteni ei ole ottanut huomioon sitä, ettei tällä radalla voi jatkua ellei toivo sairaalareissua (mikä sekin toki tukee kirjoittamis- ja pohdintaintoa, jos omistaisi toimivan kannettavan. Eipähän sairaalassa olisi mitään muuta kuin aikaa, yleensä siellä vain ollaan siinä kunnossa, ettei toimi mikään). Asioiden hoitamiseksi - jälleen kerran - saapuu ensimmäiseksi pelastautumisyritykseksi tuttu ja turvallinen 'Elä - älä syö'-lähestymistapa. Siispä, jos joskus pääsen takaisin Outokumpuun täältä Helsingin liepeiltä, pitää käydä kaupasta noutamassa jälleen mustikkakeittoa, kivennäisvettä sekä turkkilaista jogurttia. Juuri sopivasti juuri nyt, kun on jakson melkein ainoat kouluviikotkin tulossa.

Suurin osa syyslomalle suunnitelluista tapaamisista peruuntuivat, mutta silti on ehtinyt tehdä historiaa siinä mielessä, että kaikki verisisarukseni olen ehtinyt nähdä viikon aikana. Ja se on oikeasti saavutus, tietäisitte vain miten suuri.

Syyslomasta sitten varmaan toisen kerran, jos kiinnostun siitä kirjoittelemaan. Muutamia kirpparilöytöjä on kyllä pakko esitellä (pitää sitä nyt jostain repiä ilonaiheita, olkoonkin materialismionnellisuutta)!

Mahakipuilemisiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti