lauantai 25. toukokuuta 2013

Blogikuolema

Olen muuttanut pois Outokummusta. Niine hyvineen varmastikaan ei lainkaan nimensä veroinen blogini, jäänee unholaan hyvinkin nopeasti!

Pitänee kehitellä itselleen uusi paikkakunta, että voi sitten kertoa tyhymille mitä siellä tapahtuu. Jos jaksaa kiinnostaa, enpä tiiä.

Kuitenkin tilanne on tällä hetkellä tämä:

Valmistun media-assariksi. Ilmeisesti. Ensi viikon perjantaina. Ainakin luulen valmistuvani opintokortin mukaan. Kaikki näytöt on kolmosia, joten jeejee!

...mitään hyötyähän tuosta ei ole, koska en saanut kutsua pääsykokeisiin.

...ja olen viettänyt viimeisen viikon sairaalassa. Nyt olen vain viikonloppulomalla ja maanantaina suuntaan uudestaan osastolle, josta lähdin 10 eri lääkkeen turvin viikonloppua viettämään.

En ole lainkaan tyytyväinen tilanteeseen, jossa kerääntyy laskuja vino pino enkä pääse tekemään töitä vaikka työt piti aloittaa tällä viikolla. Ihan vain tutkimushaastattelijahommia, mutta silti odotin, että pääsisin mutkattomasti vain tekemään jotain pariksi kuukaudeksi eikä tarvitsisi taas sotkeutua johonkin paperihelvetteihin. Toisin taitaa käydä.

En ole ollenkaan tyytyväinen tällä hetkellä yhtään mihinkään ja tulevaisuus näyttää lähinnä 'kuula kalloon'-tyyppiseltä ratkaisulta hyvinkin vahvasti.

Niin, että... niin. Tämä kevät on ollut oikein Helvettien Helvetti enkä ajatellut, että tämä nyt kruunantuisi näin. Saa nyt nähdä olenko edes itse paikalla hakemassa todistusta. Turhaan olen siis paskonut itseni viimeiset kolme vuotta. Siltä se ainakin nyt tällä hetkellä helvetin pahasti tuntuu, kun MIKÄÄN ei suju mihinkään suuntaan.

Mutta kaipa se sitten paistaa joskus tulevaisuudessa risukasaankin se aurinko, vai?

Toisaalta, jos joku osaisi sanoa mitä niin helvetin pahaa olen tehnyt, että ansaitsen tämän kaiken niin valaiskaa toki. En nimittäin jaksa enää uskoa kohta siihen, että mikään muuttuu ikinä mihinkään suuntaan, koska aina, kun olen niin jaksanut yrittää tehdä, olen päätynyt makaamaan sairaalaan. Ettäniinettänäin.

Pitäisi olla se elämän paras kesä, vapaus,  ihmisiä, tunteita, asioita, intoa, iloa, onnea, saavutuksen tunnetta ja kaikkea sellaista "tästä se elämä alkaa"-fiiliksiä. Eikä tälläistä 'kuula kalloon ja mahdollisimman pian, etten jää tänne tuhlaamaan muiden verorahoja'-oloa.

Nojaa. Ihmisjätettä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti