keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kesäkauden aloitukset

Sääret sheivattu pitkän talven jälkeen
Kouluun kävelty paljain jaloin
Ja se ihanin asia mistä tietää, että kesä alkaa olla ovella!
Kaksi viikkoa ja sen jälkeen tämä tyttö lähtee kohti Vantaata ja Rentofestejä!
Varpaankynnet pitää lakata ja housut korjata. Kesäkesäkesä. Kesä!
Aurinkoihottumastakin on kärsitty jo. Että silleen.

Tähän väliin pitää tietenkin lätkäistä kuva viime vuoden talkoolaismeiningeistä! Myötätuulesta. Tulihan sitä oltua Kivenlahdessakin. Hah. Siinä vasta hauska festari. Ollut siellä kaksi kesää, toisena kesänä hellelukemat ja toisena myrskytuuli. Ääripäät on niin kivoja.


Ongelmiakin on! Kuten aina!
Tänään olisi viimeiset IB-kokeet ja arvatkaa kenen vatsa vammaa ihan vaan hyvyyttään! No ei tuota voi vielä edes kutsua vammaamiseksi, mutta kuitenkin. Jonka lisäksi pitäisi vääntää nyt sitten yksi raporttikin vielä. Oivoi, miten paljon pitää ihmisen kärsiä yhden pirun turhan paperin takia. Hohhoijaa. Ei sillä, että viimeisin versio kyseisestäkin raportista vaati muutaman ahdistuskohtauksen, paljon kyyneliä ja itsetuhoisia ajatuksia. Mielellänihän minä sen tehtävän pariin palaan, kun ei olis menny se ensimmäinen versio läpi. Oh well, jos omistaisin aseen niin ampuisin aivot pellolle, tai oikeastaan tekotaiteellisesti lähinnä valkoiselle paperille. Rairai, raporttia siinäpä olisi syvällistä sitten. (Jos ei vielä tullut selväksi niin KYLLÄ, on henkinen iso ongelma raportin kirjoittamisessa.)

Tämän lisäksi kahvi loppui ja rahat loppui. Tai siis odottelen koululta takaisinpäin matkarahoja. Joo ja tässä oon kivasti viettänyt pari viikkoa kohta ilman kalium-lääkkeitä, se varmaan selittää sen miksi on vähän heikko olo välillä. Hmm, no ei oikeastaan edes ole. Pitäisi siellä apteekissa käydä tänään vikat rahat tuhlaamassa.

UUuuu ja yksi kaveri olisi ehkä tulossa Outokumpuun tässä tällä tai ensi viikolla. Ehkä.

Ensi viikolla siis viimeistään pakko pakertaa tanssisysteemi valmiiksi. Hui!

Niin se vaan on taas kaverit, että 2. vuosi Outokummussa on ohittanut meikäläisen vahvasti. Se olis sitten vissiin seuraavana etappina lopputyön pohdiskelu, työssäoppimispaikkojen etsiminen ja valmistuminen tyhjän päälle. HURJAA! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti