perjantai 5. elokuuta 2011

Elokuun alun puuhat

Koko viikon olin leikkimässä pikkulasta ja siis nettipapan hoteissa. Tuunasimme tuolini, jotka samaisesta paikasta olen kämppääni saanut. Ihan on tuoleilla ikää kuulemma jotain 60 vuoden tienoilla. Tuolejahan oli neljä ja aluksi ne näyttivät tuolta kuin tuossa oikealla nähtävässä kuvassa.

Kävin heittämässä talviturkinkin puoliksi. Siis seisoin järvessä veden ollessa napaan asti. Ei ollut oikeaa mielitilaa uimiselle. Nautiskelin ruuasta ja saunasta ja huolettomasta elämästä. Ei tarvinnut stressailla mistään. Sitten saavuin kotiin ja sain huomata, että käteen jää sossun tuista 1,45€ loppukuuksi - vuokran ja sähkölaskun jälkeen. Enpä jaksa siitäkään stressata, olenhan kultalusikka perseessä syntynyt. Eikä tarvitse miettiä sitä, että lähdenkö nettiemon luokse Suomussalmelle ensi viikolla vai jäänkö tänne päin kahvittelemaan, kun luokkalaisen tyttöystävä saapuu Briteistä. Sitäpaitsi eikös sitä sanota, että 'Jos ei onnea rahassa niin sitten rakkauvessa'. Mahtaa olla mulla rakkauden täyteinen elokuu siis!

Pääsin muuten käymään saunassa pikkulepakon kanssa. Voi, se oli söpö! Näin myös sudenkorennon laiturilla makoillessani. Oli kyllä sangen mukava ja piristävä toiseksi viimeinen lomaviikko. Ja jos joku ei vielä tajunnut niin olen saapunut takaisin Outokumpuun! Läksin viime viikon torstaina. Päätökseen tyytyväinen olen ja heti voinut paljon paremmin jotenkin kierolla tavalla, kun tänne pääsin.

Tuolien lopputulos: 1 keltainen, 1 vihreä, 1 punavalkoinen ja 1 vihreäkeltainen. Alla olevassa kuvassa nettipappa poistamassa vanhoja maaleja. Itsehän sain hoitaa kaiken sellaisen, jossa ei käytetty vaarallisia välineitä. Eli maalaamisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti