keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Yes / No ?

Eipä sitä pienellä ihmisopiskelijalla oikeasti olisi rahaa, mutta kun minä haluan!
Ettäpä, mantelijauhot olkoot minun!

Ainiin ja ps. Voin melkein luvata, etten tule saamaan aikaiseksi tuota 'minitutkimusta',
joka pitäisi elokuvanhistoria-kurssia varten kirjoittaa. Jeejee!
Ensi perjantai on siis tätä varten varattu, eipähän tarvitse kouluun asti vaivautua. Pitääkin muistaa huomenissa tulostella sossua varten juttuja. Ja perjantain voisi pyhittää ehkä työvoimatoimistolle. Kai se on auki?

Ensi maanantaina tahdistinpoli. Jokohan selviäisi tahdistimen vaihtoajankohta?
Ensi viikolla viikonloppuna onkin sitten tutor-koulutus.

Sitten saapuu 19.5, jolloin pingon kohti Helsinkiä. Meillä on nimittäin luokkakokous 20.5! Tarkoitushan olisi laskeutua Lohjalle niin aikaisin, että ehtisi sitä vanhaa luokanvalvojaa tapaamaan. Enpähän vain tiedä kiinnostaako miuta semmoinen vai ei.

Orientaatioleiri v. 2006 :)

Tämän päivän hurjimmissa suunnitelmissa olisi mantelijauhojen lisäksi tilata myöskin teetä. Neitsytkookosöljyt alkaa myös olla melko finito, mutta aion nyt väittää selviäväni tuolla lopulla tämän kuun.

Ainiin, kirjoitinhan tuossa toissaillan ratoksi vihdoin ja viimein sen yhden kässärin, joka tässä on tulemistaan odottanut muutaman viikon. Nyt, kun se ykkösversio on ulkona niin pitäisi aloittaa sitten se kirurgin veitsen kera hiominen.

Oi kuinka haluaisinkaan muuten isommat venytykset ja korviin parempia koruja. Oi, myös enemmän!

Jotta esittäisin melkein kirjoittavani joskus jotain edes melkein koulua liippaavaa kerrottakoon, että huomenissa olen radiossa. Ja katselin tässä juuri Kylmän Ringin kaikki kaudet. 1 & 3 olivat ehdottomasti lemppareita. Viimeinen kausi ei yhtään miellyttänyt. Bläh. Nytpä olisi sitten kierroksessa Ugly Betty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti