maanantai 16. toukokuuta 2011

LQTS + CU = CIA

Näin täysin kontekstistaan pois otettuna ja pitkä QT-oireyhtymälle omistettuna:

Breathing is a luxury that I just shouldn't have
My heart just keeps on beating
And it's more than you can stand
[Hollywood Undead - Mother Murder] 
 
Ettäpä eloonjäämishaaste on jälleen vastaanotettu seuraavalle 5-6 vuodelle. Bring it on! Pitääkin pitää tervetuliaisjuhlat tahdistimelle tässä joku päivä. Hah! Mitenköhän mä enää muistan juhlia sen synttäreitä, kun aikaisempi oli 4 päivää ennen miun omia synttäreitä asennettu. No toisaalta tuo on asennettu perjantai 13 päivä niin ehkä sen muistaa. Päivää ennenkuin isosiskoni täytti 40 vuotta! 

Olotila on ihan tajuttoman hulpea. Väsymys on aivan törkeä. Puolet ajasta taas on sellainen nousuhumala olo, välillä taas tuijotan seinää kuin mikäkin huumehörhö. Niinettätuota yritä tässä mielentilassa nyt sitten kouluakin käydä. Etenkin tuo suullinen ilmaisu tuntuu olevan HIUKAN hakusessa - ainakin, jos jotain järkevää yrittää saada aikaiseksi.

Tietenkin pitää sitten linkata tähän IBD:tä sairastavien arjesta kertova lyhytelokuva Wessa-etsivät (vai miten se nyt menikään). Sisäinen Colitis Ulcerosa potilaani hihkuu tästä pienestäkin näkyvyydestä taudin suhteen, mutta sisäinen RTV-opiskelijani ei hihku niinkään paljoa... 

MUTTA TÄSSÄPÄ SE, kun kerta asiaan pääsin: Wessa-Etsivät

Hirveitä vaikeuksia olisi päättää elokuva-analyysikurssin yhteen analysointitehtävään elokuva. ÄÄÄ. Hirmuisesti tekisi mieli valita sellainen leffa kuin 'Stay', josta löysin tänään juuri aamulla vilkuillessani paljon juttuja, joita en ollut aiemmin huomannut. Mutta elokuva on hiukan vaikea analysoitava rakenteensa vuoksi. Venetsian Kauppias olisi ollut mukava, mutta siitä tuli jo tehtyä se arvostelu. Sinänsä Quills olisi loistava vaihtoehto, koska siitä löytyisi sanottavaa, mutta toisaalta siitäkin pidin jo yhden presentaation jollain IB Film-kurssilla. Katselin kyllä vähän aikaa sitten Benny & Joonin, joka on aivan tajuton hyvän mielen elokuva. Vaan senpä takia siitä ei niin paljon sanottavaa olisi, ainakaan tähän hätään. Ehkäpä otan vain kiltisti jonkun Charlie and the Chocolate Factoryn tuolta leffahyllystä....

Elokuvan 'Stay' traileri - joka on muuten tajuttoman huono (siis se traileri) enkä edes itse pidä tuosta elokuvan taglinesta! Mun mielestä se ei edes sovi tuohon elokuvaan! Mutta se leffa on kyllä loistava! Senkin ostin joskus sen takia, että se maksoi jonkun pari euroa, oli trilleri ja siinä oli mies, jolla on söpöt silmät. Jonka lisäksi takakannen mukaan se mies, jolla on söpöt silmät näyttelee itsemurha-altista opiskelijapoikaa. How cute is that!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti