lauantai 23. huhtikuuta 2011

Hollywood Undead - American Tragedy

En muistanutkaan sitten aiemmin katsastaa Hollywood Undeadin uusinta levyä vaan tässäpä pääsiäisloman ratoksi tuli siitäkin suoriuduttua!

Ikävä kyllä koko levy on suhteellisen paska omaan korvaan, mutta kolme ihan voittajabiisiä löytyi sieltäkin! Sellaisia, joihin saatan hiukan ehkä addiktoitua pääsiäisloman ajaksi. Nepä onkin kaikki melko erilaista HU-matskua vaan eipä tuo nyt muutenkaan lempibändeihin lukeudu.

Been to Hell - Uaargh! Luv it! Video nyt on aika perusshaibaa, mutta ei paha sekään.


Bullet - Aijai! Tästä tulee niin miun kesäbiisi! Ihan oikeasti! Ihan paras fiilis ja sanoma ja ehkä loistavin kertosäe ikinä! (No ei nyt sentään ikinä, mutta aivan loistava kuitenkin!)

Hienointa on tietenkin se, että levy alkaa tuolla Been To Hell-biisillä, jonka jälkeen luvassa on abouttarallaa 9 karseaa kipaletta. Sitten käyntiin lähteekin Bullet, joka nyt ei todellakaan ole perus HU-matskua. Itse ainakin olin lievästi WTF-ilmeellä liikenteessä siinä vaiheessa Siitä sitten, kun päästään vähän eteenpäin niin hyökkääkin seuraava epätodennäköinen renkutus nimittäin

Lump Your Head

Tulee vähän mieleen Panic! at the disco tuosta biisistä.

Ja ihan vain niille, jotka ei tiedä niin aika 'perus' Hollywood Undeadia olisi esimerkiksi (tosin sensuroimatta ehehehee):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti